Předškolní technika


Zajímáte se o techniku? Protože v poslední době jsem se dozvěděla, že technika je velice oblíbená, a to hlavně i u malých dětí. Podívala jsem se na internet na různé dětské vzdělávací kroužky. Nebo na jiné zábavné kroužky. Všimla jsem si, že každý třetí kroužek je nějaký technický. Jak technický kroužek, tak také samozřejmě robotika anebo počítače. Taky jsem se dívala na internet, takže v poslední době jsou velice populární jako dětské kroužky různé počítačové hry. Jako je například minecraft. Zjistila jsem, že v poslední době se minecraft hraje opravdu hodně často.

I motor je technika.

Že je to u dětí a mladistvých opravdu nejvíce oblíbená hra. Potom také děti hrají tanky. Myslím si, že tohle je ale docela skvělé. Líbí se mi, že děti jsou vzdělávané už takhle od mala v nějakém zábavném kroužku, aby se dozvěděli o technice něco víc. Myslím si, že třeba když děti budou chodit do třetí nebo čtvrté třídy a nebudu vědět vůbec nic o technice, tak je to podle mého názoru opravdu veliká škoda. Proč by se děti nemohly vzdělávat už třeba v předškolním věku? Protože můj pětiletý syn chodil do robotiky už v pěti letech. Myslím si, že podle mého názoru tohle je opravdu prima.

Technika je vhodná i pro děti.

Takhle se děti alespoň budou vzdělávat, tak jsem také řekla partnerovi, jestli by třeba od první třídy syn nemohl chodit i na počítačové hry, protože jsem si také zjistila, že minecraft hra, která se hraje na počítači, že také vzdělává. Je to taková logická hra a myslím si, že když malé děti budou už od předškolního věku vzdělávání v technice anebo v robotice, tak to přece jim jenom pomůže. U toho musí přemýšlet. Jsou to také opravdu hodně logické hry. Můj syn hraje šachy a víte, kde hraje šachy a dámu? Samozřejmě, že na nějaké herní konzoli anebo na počítači, dokonce je už v sedmi letech má svůj mobilní telefon. A právě v mobilním telefonu hraje také šachy nebo si čte něco o robotice. Ano, už také umí dobře číst.